Serkan_Devrim Can

Mesaj Sayısı: 89 Yaş: 28 Yer: iZMİR Meslek: öğrenci Kisiel Rutbe: Devrim Kayıt tarihi: 25/01/07
 | Konu: genel anketler,Tarih bölümü ve eski kültürler 26/1/2007, 22:57 | |
| alevilik bölümünde anket kısmı var. ama genel bölümde anket kısmı yok. genel(alevilikle ilgili olmayan) anketleri açabileceğimiz bir bölüm olması gerekir diye düşünüyorum. birde Tarih bölümü olması da iyi olur. bu bölümün içinde de bir alt başlık olarak eski kültürler bölümü olsa iyi olur. hatta eski Anadolu uygarlıkları ile diğerlerini ayırsak bile iyi olur. böylece eski Anadolu ve diğer uygarlıkları öğrenerek aleviliği şekillendiren kadim uygarlıkları tanımamız ve alevilik ile benzerlikleri aleviliğide tanımamızda yararlı olacaktır. (bu öneriyi diğer forumda getirecektim ama araya malum olaylar girince aksamıştı  ) |
|
Balta Admin

Mesaj Sayısı: 82 Yaş: 42 Yer: Kanguruular Diyari Meslek: PCL Engineer Kisiel Rutbe: Aleviler Birlesin Kayıt tarihi: 25/01/07
 | Konu: Geri: genel anketler,Tarih bölümü ve eski kültürler 27/1/2007, 07:32 | |
| | Serkan_Devrim demiş ki: | alevilik bölümünde anket kısmı var. ama genel bölümde anket kısmı yok. genel(alevilikle ilgili olmayan) anketleri açabileceğimiz bir bölüm olması gerekir diye düşünüyorum.
birde Tarih bölümü olması da iyi olur. bu bölümün içinde de bir alt başlık olarak eski kültürler bölümü olsa iyi olur. hatta eski Anadolu uygarlıkları ile diğerlerini ayırsak bile iyi olur. böylece eski Anadolu ve diğer uygarlıkları öğrenerek aleviliği şekillendiren kadim uygarlıkları tanımamız ve alevilik ile benzerlikleri aleviliğide tanımamızda yararlı olacaktır. (bu öneriyi diğer forumda getirecektim ama araya malum olaylar girince aksamıştı ) |
Evet Serkancigim bu eksigi hemen kapatalim. Genel Anketler diye bir bolumu Genel basliginin altina koyalim iyi olur. Tarih ve alt katagori olarakta eski kulturleride ilave edecegim. Onerin icin tesekkurler demekki kismet bazi yapmak isteyipte cesitli nedenlerle yapamamis olduklarimizi zamanla burda olusturacagiz. Kollektif anlamda uretecek cok seylerimiz var _________________ ALEVILER BIRLESIN
|
|